Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Кадър: Телевизия 7/9Със сигурност хората няма да се успокоят,

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgКадър: Телевизия 7/9Със сигурност хората няма да се успокоят,
Коментари Харесай

Артист от протеста: Голяма част от хората в управлението не са от най-интелигентните, което е основният проблем

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Кадър: Телевизия 7/9

Със сигурност хората няма да се успокоят, в случай че Борисов предложи други хора да го заместят на министър-председателския пост. Хората са непримирими, те желаят освен оставка, желаят и санкции за всичко това, което се е случило, което излезе пред очите на цялата страна, на целия свят, съобщи за Телевизия 7/8 мъж от митинга в София, който за 18-и ден е на жълтите павета.

Хората, за които се моли, че ще бъдат определени, ние не знаем кои са те, само че дано да бъдат определени по оня, естествения, интелигентния електронния метод. По най-бързия метод да се вкара подобен вид гласоподаване. Хората, които наиста са способени, и имат положителни хрумвания, по тази причина по какъв начин може да се промени ситуацията в тази страна, дано ги дадат, сподели още мъжът.

Аз съм актьор, практикувам комедия, и тъй като нашата комедия, нашият род са нещата от живота, и сега следя държанието на хората. Има хора, които излизат,  и просто споделят оставка, само че това не е задоволително. Нека да излязат хора, които имат позиция, познания, гъвкави са в метода си на мислене във връзка с политиката. Нека да излязат, да дадат хрумвания, да дадат оферти. Тези, които са в ръководството, огромна част от тези хора, не са от най-интелигентните, което е главният проблем. Нека да чуят, защо иде тирада, да чуят, че в последна смека има едни съществени млади мозъци и да видят какъв брой моного са изостанали те в ония тези неща, които са свършили за страната, добави протестиращият.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР